Så klarar du barnkalaset – 11:e tipset

Barnakalas, då är valplådan en given succe. Ska man ha barnkalas för barn i 8 till 13 års ålder så är det mycket bra om man tajmar kalaset till när valparna är cirka 5-7 veckor.
Ofta är det ett väldigt tjat på klasskamraterna att komme hem och leka när det finns valpar. Det är förstås valparna som drar, annars brukar de mest vara hemma hos de andra kompisarna.
Barnakalas, då är valplådan en given succe. Ska man ha barnkalas för barn i 8 till 13 års ålder så är det mycket bra om man tajmar kalaset till när valparna är cirka 5-7 veckor. Ofta är det ett väldigt tjat på klasskamraterna att komma hem och leka när det finns valpar. Det är förstås valparna som drar, annars brukar de mest vara hemma hos de andra kompisarna.   Så om man  inte måste lägga barnkalaset på födelsedagen har man lite möjligheter att ordna så att man får social träning på valparna och en extra punkt på kalasprogrammet.
Självklart  släpps barnen till valparna under kontrollerade former, en liten stunds kel och gos brukar räcka innan barnen vill  fortsätta med andra aktiviteter och då kan en skattjakt vara en bra idé. Lite svåra frågor på sådant de läst i skolan är bra och så svarsalternativ  där bara ett leder till nästa fråga och de andra leder till meddelandet att de svarat fel och får gå tillbaka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s