Videoövervakning i valplådan.

Kan ni tänka er att ha video su​rveillan​ce​ i valplådan? Det finns kommersiella system för övervakning av kor och hästar speciellt vid kalvning och fölning.  Man skulle kunna ha det även för valpning. Fast jag föredrar att vara med tiken hela tiden från det hon börjar hässja, hon behöver sällskap och stöd i en jobbig situation.  En tik lever ju närmre sina människor än ko och häst och vill nog inte vara så ensam i valpningen. Men man ska ju förstås se till att man får vara ostörd.

För några dagar sedan lade någon ut en länk till en web cam på  ett forum. Kameran visade en valpning live men de tänkte inte på att lösenordsskydda länken. Det blev väldigt mycket kommentarer om hur de bar sig åt vid valpningen på det forumet just då. Länken  var enbart tänkt  för hanhundsägarens ögon  sa de sedan.

En reaktion på ”Videoövervakning i valplådan.

  1. Hej. Hundarna och jag tackar för benen, de gjorde verkligen succe. De kom i ett ögonblick där jag ville vara ifred för närgångna hundar så tiden var väl inpassad. Tusen tack igen/Carina, Fredrik och Nalle

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s