Nya bilder på Alva och valpplaner för 2011.

Husse tog fram kameran igår och tog lite bilder på Alva nu när hon är i toppform. 6 månader efter valpning skiner tikarna, då är de i full päls och har fått tillbaka konditionen. Nu var det inte särskilt jobbigt för Alva med förra kullen, det var ju bara en valp, så hennes kondition har varit fin hela tiden. Men nu har hon fin päls också. Hoppas att vi hinner ställa ut henne innan pälsen trillar av.

Alva är nästa tik som ska paras. I november räknar vi med att det är dags. En fin brun hanne som fått många fina, trevliga och friska barn ska vi använda.  Hannen har gjort Pennhip och har superbra värden, höfterna ska det väl inte bli några fel på på valparna iallafall. Det ska bli spännande att se om Alva har någon brun gen efter sin far. I så fall kan vi få bruna  valpar också, inte bara svarta.  Hannen har ingen gul gen så några gula kan vi inte förvänta oss i denna kull.
Det är ungefär vad som planeras i valpväg för nästa år, så vill ni ha en Aquador så får ni passa på.  Mira är för gammal och småflickorna är inte aktuella förrän möjligtvis till hösten men förmodligen är de inte mogna förrän till 2012. De fyller 2 år under nästa år.

En reaktion på ”Nya bilder på Alva och valpplaner för 2011.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s